Folytathatom továbbra is ezt az életmódot? Tegnap derült ki, hogy 9 hetes terhes vagyok. Októberben elkezdtem életmódot váltani. Akkor 106 kiló voltam és azóta fogytam 14 kilót. Korábban mindent ettem össze-vissza és ettől meghiztam. Azóta nem eszem kenyeret, krumplit, tésztát, cukrot, édességet egyáltalán. Rizst nagyon ritkán, akkor is a barna fajtát. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget és tejterméket eszem. Néha egy-egy Túró rudival bűnözök. Hetente 5-ször szobabiciklizem 40 percet és hetente kétszer úszni járok 1,5 órát. Most, hogy kiderült, hogy babát várok, folytathatom igy ezt az életmódot vagy sem? Mit változtassak és mi az, ami maradhat? Nagyon sokat nem akarok visszahizni.
2013-07-04 19:34:21
2 válasz:
szerintem se add fel ezt az újélet modódat én terhességem előtt egészségesen táplálkoztam utána visszatértem a normál kajára híztam is 15-kg most vagyunk 30-hetesek az orvosom diétára fogott most kezdtem el újból odafigyelni mit ezsem és sokkal jobb a közérzetem
2013-07-04 19:34:21

Nekem a védőnőm pont ilyen étkezést javasolt, mert terhes vagyok. Pont ezeket mondta, hogy ne egyem és pont ezeket, amit ehetek. A túró rudit én is imádom. :) Szerintem tök jól étkezel. Mozgásról annyit, hogy az úszást nem tiltják. Csak a termálfürdőzést. A biciklizésben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy sokan bicikliznek akár a huszonegynéhány hetes korukig. A mozgás jó és ha a doki nem tilt el tőle, akkor kell is! Csak óvatosabban. Nem szabad megerőltetni magad! Ha úgy érzed, hogy elég, kkor le kell állni. Míg előtte nem volt baj a terhelés és az, hogy mocskosul elfáradhatsz, addig most erre figyelned kell.
2013-07-04 19:34:21

Mit válaszolsz?
Összes kérdés